March 6, 2017

Изходящи обаждания

БЪДЕТЕ ИНИЦИАТИВНИ И СЕ АНГАЖИРАЙТЕ С КЛИЕНТИТЕ СИ!

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ИЗХОДЯЩИ УСЛУГИ.

ПОЛУЧЕТЕ ЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ, ПОДОБРЕТЕ ЗАДЪРЖАНЕТО НА КЛИЕНТИТЕ И УВЕЛИЧЕТЕ ПРОДАЖБИТЕ!

 

УВЕЛИЧЕТЕ ПРИХОДИТЕ И КЛИЕНТИТЕ С ИЗХОДЯЩАИ ТЕЛЕФОННИ КАМПАНИИ /Cold Calling/

 • Операторите на телефонен център Ди Ем Джи Консулт са винаги позитивни;                                             
 • Скрипта на разговор винаги се изготвя съвместно с партньора възложител;
 • Разговорът е разчупен;
 • За да сме ефективни ние проучваме конкуренцията и пазара;
 • Проучваме предварително на кого се обаждаме;
 • Нашият разговор звучи като консултация, а не като монолог;
 • Първо да изпратим информативен имейл, след което да осъществим обаждането.

Ние от телефонен център Ди Ем Джи Консулт заедно с нашият бизнес партньор, предварително подготвяме скрипт на разговор, както и маркираме най-важните моменти, които трябва да се кажат, за да се предизвика вниманието на клиента. Ние знаем, че първите 10 секунди са най-критичното време при всеки студен разговор. Не си позволяваме  да се поколебаем или да направим пауза, докато приключим с представянето си, както и винаги намираме начин да включвам бързо обяснение за стойността и ползите от закупуването да продукта/услугата с които да грабнем клиента и да си гарантираме по-неданъчното изслушване.

Ние се стараем нашите оператори винаги да са позитивни и с топъл глас, затова преди началото на работният ден имаме минутки за позитивна нагласа и мотивиращи разговори помежду ни. Стараем се разговорите да бъдат естествени, без да се забелязва, че са по скрипт. Това ни дава възможността да сме винаги една крачка напред и по-близо до продажбата на продукта/услугата.

За да разчупим разговора и да предизвикаме диалог ние винаги задаваме въпрос, който пита дали биха искали да чуят за това, което предлагаме.

За да бъдем ефективни ние проучваме конкуренцията и пазара, за да може при провеждане на разговора да изтъкнем точно тези плюсове и приоритети на продадената стока/услуга, които ги няма конкуренцията.

Винаги проучваме предварително на кого се обаждаме. Ако в базата данни имаме само телефон на фирмата, то ние проверяваме уебсайта на компанията или социалните мрежи, за да разберем как се казва, човекът, който ни трябва и разговорът да бъде насочен директно към него, а не към офис мениджъра на фирмата.

Опитваме се нашият разговор да не звучи така сякаш трябва да продадем продукта/услугата на живот и смърт, а по скоро се опитваме да консултираме клиента и да разберем от какво има нужда и дали някой от предлаганите продукти/услуги може да са му от полза.

За по-голям успех при студените обаждания ние предпочитаме първо да изпратим информативен имейл, след което да осъществим обаждането. По този начин нашият потенциален клиент вече има някаква представа кой му се обажда.

ПРОУЧВАНЕ НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ

Потребителите днес са твърде информирани и все по-взискателни към марките. Те очакват безупречно обслужване. Сега компаниите са длъжни да изпълнят тези очаквания или да видят имиджа им опетнен от негативни коментари в социалните медии, форуми или други блогове.

Днес подобряването на обслужването на клиентите изисква не само оптимизиране на производителността, но и преди всичко гарантиране, че компанията винаги предлага на своите клиенти задоволително качествено обслужване. Повечето компании смятат, че тяхното обслужване на клиенти е безупречно. Това често е далеч от истината … Потребителите (много) често не са доволни.

Компаниите не задоволяват своите клиенти, просто за да им угодят. Удовлетвореността на клиентите има доказано, макар и сложно въздействие върху лоялността, имиджа на марката, репутацията и приходите. Качеството на кол центъра услугите влияе върху най-важните цели на компанията. Зад удовлетвореността на клиентите се крие търговското представяне. Следователно подобряването на обслужването на клиентите трябва да бъде приоритет във всяка стратегия за удовлетвореност на клиентите.

Ние от телефонен център Ди Ем Джи Консулт може да ви помогнем като изпратим анкета към всеки един клиент, направил покупка или възползвал се от вашите услуги.  Проучванията обикновено се изпращат по имейл. Имаме възможност да изпратим анкети чрез текстово съобщение. Нашите клиенти получават най-добрите проценти на отговор чрез тези два канала (имейл и SMS).

Събирането на отзиви от клиенти за продукти и услуги е наложително за повечето компании. Подобни прозрения са ценни, за да осигурят непрекъснато подобряване на предлаганата стойност за вашите клиенти и да разкрият променящи се или възникващи потребности и      очаквания от клиентите ви.

Използвайки отзивите, които събираме от вашите клиенти, вие можете да се уверите, че вашите продукти са в съответствие с очакванията на вашите клиенти.

ИЗХОДЯЩА ТЕЛЕФОННИ УСЛУГИ

С повече от 6 години опит знаем как да конвертираме потенциални клиенти към нашите партньори. Използваме уникална методология, за да научим вашите бизнес нужди и продукти и да разработим скрипт за постигане на максимални резултати. Тази услуга се използва и за пренасочване на съществуващи клиенти, за разпродажба на кампании и актуализации на продукти / услуги.

Маркетингови кампании:

 • Телефонни интервюта;
 • Online проучване;
 • Анкетиране;
 • Уведомяване на клиентите за нов продукт/услуга или промоционален такъв.

Обслужване на мероприятия:

 • Първоначално прозвъняване и изпращане на покани за събития;
 • Обаждания за потвърждаване на участие в организирани от клиента събития;
 • Регистрация за конференции, семинари, срещи.

Напомнящи обаждания:

 • Напомняне за изтичащ договор и предложение за подновяването му;
 • Напомняне за участия, реклами, срещи, уведомяване за промоции;
 • Уведомявания за плащания.

Организиране на бизнес срещи:

 • Организиране на срещи с използване на база данни за свързване и уреждане на директни срещи на клиенти с потенциални техни бизнес партньори;
 • Възможност за разширяване бизнеса на клиенти.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА ПЪРВАТА СИ ИЗХОДЯЩА КАМПАНИЯ! Очакваме Вашето обаждане!