March 6, 2017

Входящи обаждания

ЕФЕКТИВНОТО И НАДЕЖДНО ОБЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ Е ПРИОРИТЕТ ЗА ВСЕКИ ЕДИН БИЗНЕС

Телефонен център на Ди Ем Джи Kонсулт е оборудван със самостоятелна телефонна централа, която позволява едновременното провеждане на над 250 входящи и изходящи обаждания. Специално обученият персонал и разработения конкретно за спецификите на работата софтуер гарантират ефективност и бързина при обработването на големи масиви от клиенти. Ние отговаряме на всяко едно обаждане бързо и професионално 12 часа/7 дни в седмицата и можем да Ви гарантираме, че се отнасяме към всеки клиент с еднакво внимание независимо от големината и обхвата на проекта.

 

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Ползите за вашия бизнес от използването на услугите на Ди Ем Джи Консулт са:

  • ПОВИШАВА СЕ ДОВЕРИЕТО В КЛИЕНТИТЕ

Когато клиента пазарува онлайн той иска да се увери, че прави заявка от компания с която може да се свърже. Това вдъхва доверие в него, ако се случи да има проблем с доставката или се наложи да върне продукт. Някой клиенти предпочитат да се обадят, защото имат притеснения относно извършването на онлайн покупки. Клиентите искат да разговарят на живо, а не да слушат гласова поща, да пишат имейл или да чакат да им се върне отговор, ако имат въпрос или проблем.

Клиента иска индивидуално внимание!

 

  • УВЕЛИЧАВАТ СЕ ПРОДАЖБИТЕ И СЕ ИЗБЯГВАТ ИЗГУБЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Когато компаниите се справят сами със собствените си обаждания, в повечето случаи използват гласова поща като резервен вариант, ако не успеят да приемат обаждането. Няколко проучвания показват, че 90% от клиентите няма да оставят гласова поща, когато обмислят покупка. Отделно часовият интервал на приемане на обажданията завършва с края на работният ден на служителите в офиса. За съжаление това е краят и на работният ден на клиентите, които след като се приберат им остава време за реализиране на покупките.

 

  • УСПЯВА ДА СЕ ОБРАБОТЯТ ВСИЧКИ ОБАЖДАНИЯ В ПИКОВИТЕ ЧАСОВЕ

Ако на ден във вашата фирма се обаждат по 30 клиента, то техните разговори не са разпределени през равни интервали през целият работен ден.          Обажданията са на пикове и тези пикове са най-вече през обедните почивки и след края  на работният ден, което ще затрудни приемането им, ако вие сте определили само 1 или 2 служители да отговарят за тях.

 

  • НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ

С аутсорсинг на телефонни услуги, вие плащате само за времето, което използвате. Ако вие решите да наемете някого в офисът означава, че му плащате независимо дали идват обаждания или не. За да избегнете дълги периоди на изчакване, докато обемът на обажданията ви нараства и по време на пиковите моменти, често ще трябва да наемете допълнителни хора, които също ще трябва да получат заплата, независимо дали са приели разговор или не. Отделно ще ви се наложи да направите допълнителни разходи за време за управление, телефонна система, телефонни линии и ако се намират във ваш офис, те могат да заемат ценно и скъпо офис пространство. Много бизнеси използват кол центрове на само за една част от разходите за наемане само на един човек, който да отговаря на телефоните им.

 

  • ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПЕРСОНАЛА ОТ ОТГОВОРНОСТТА ДА ВДИГА ТЕЛЕФОНА, КОЕТО ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ ВЪРХУ ПРИОРИТЕТНИТЕ МУ ЗАДАЧИ

 

  • ПРЕДОТВРАТЯВА СЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИМА ПРОПУСНАТИ ОБАЖДАНИЯ ИЛИ НЕ ВЪРНАТИ РАЗГОВОРИ

 

  • ПО-ГОЛЯМ ДИАПАЗОН НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ

Служителите в офиса приключват работа в 17:00ч., но това е момента в който и клиентите приключват работа и им остава време за реализиране на поръчки или запитвания.

Ако вашата конкуренция няма телефонен съпорт, тогава техните клиенти, които не са успели да се свържат на време с нея, ще се прехвърлят към вас.

Ако потребителят е решил да си купи нещо, той го иска сега и на момента, а след час-два, когато вие му върнете обаждане, той вече може да е размислил или да го е закупил от конкуренцията ви.

 

  • ТЕЛЕФОННОТО ОБСЛУЖВАНЕ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ ВЪВ ВАШИТЕ КЛИЕНТИ  

Ако клиентите се обадят и чуят персонализиран поздрав, който им казва, че агент скоро ще бъде с тях, помага на вашата компания да изглежда така, сякаш прави бизнес с много клиенти и че това е утвърден професионален бизнес. Дори ако вашата компания е малък стартъп, който тепърва започва да изгражда клиентска база, наличието на професионален клиентски опит е важно за растежа на всяка компания.

 

Дългогодишния опит на телефонен център Ди Ем Джи Консулт ни прави експерти в обслужването на клиенти, което ни дава възможност да предложим на вашия бизнес цялостна стратегия за обслужване на клиенти, което ще ви позволи да се концентрирате върху основната си бизнес дейност.